Vertegenwoordiger Wespa

Vanaf 1 juni 2013 is Veralu vertegenwoordiger voor de bandzagen van Wespa.

Wespa maakt al ruim 60 jaar bandzagen in het Duitse Melsungen bij Spangenberg. Tegenwoordig behoren ze wereldwijd tot de top, zowel qua volume als kwaliteit. Wespa is onderdeel van het Simonds Wespa concern. Onder hun klanten bevinden zich zeer grote internationale klanten.

Wespa heeft als opties:

IPC (Individual Performance Cutting)

IPC is geen technologie, maar een benadering van de klant, waarbij een bandzaag speciaal wordt geconfigureerd op het te zagen materiaal en de zaagmachine. Hierdoor neemt de prestatie van het zaagproces enorm toe en worden zaagkosten verminderd.

Value Added Cutting

Wespa is zich ervan bewust dat hun zagen onderdeel zijn van de “added value chain” van hun klanten. Bij Value Added Cutting heeft Wespa een model ontwikkeld, waarbij de klant samen met de mensen van Wespa zijn zaagblad kan kiezen in de driehoek PrijsServicePrestatie

wespa

Voor meer informatie zie www.wespa-simonds.de