bandzagen1Veralu is dé specialist met het verminderen van de kosten per zaagsnede.

Dit doet zij door een gedegen analyse van uw zaagproces in
combinatie met de bandzagen van Wespa. Wij leveren bandzagen voor iedere toepassing in zowel bi-metaal als hardmetaal. Veralu is geïnteresseerd in een lange relatie, waarbij het succes van de klanten centraal staat. U kunt van ons dan ook de beste kwaliteit, service en op uw situatie toegesneden advies verwachten.

De sterke kracht van Veralu is dat wij door onze kennis en ruim 30 jaar ervaring op alle deze facetten kunnen inspelen. Wij doen dat door te werken aan:

De Veralu methode

  • u een goed advies geven, waarbij het zaagproces centraal staat
  • De keuze van juiste zaagblad en olie
  • De zaagmachine instellen met de meest optimale instellingen

Tijdens de adviesfase wordt er gekeken naar materiaal, zaag en zaagsnelheid. Het uitgangspunt is dat er wordt onderzocht hoe de zaagmachine zo optimaal mogelijk ingezet kan worden voor het te zagen materiaal.

Naar aanleiding van dit advies wordt een bandzaag gekozen die geschikt is om de zaagproductie het meest efficiënt te laten verlopen. Dit kan een standaard bandzaag zijn, maar ook een die aangepast wordt om het juiste effect te verkrijgen. Tevens wordt het smeermiddel onder de loep genomen. Om een goede verspaning te krijgen is ook de inzet van het juiste smeermiddel van belang. Indien nodig wordt dit ook vervangen.

Tijdens het testen van de bandzaag wordt in samenwerking met de machinebediener(s) de instellingen van de zaagmachine geoptimaliseerd, zodat materiaal, bandzaag en zaagmachine optimaal op elkaar zijn afgesteld en zaagkosten worden verminderd.

Veralu biedt trainingen aan voor het gebruik van bandzagen!

Wespa bi-metaalbandzagen

Veralu levert u bandzagen van Wespa. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en garanderen een zuivere zaagsnede en lange levensduur. Door onze jarenlange ervaring in de productie en verkoop van bandzagen aan uiteenlopende industrieën zijn wij tevens in staat om u van een degelijk advies te voorzien.

Wespa maakt al ruim 60 jaar bandzagen in het Duitse Melsungen bij Spangenberg. Tegenwoordig behoren ze wereldwijd tot de top, zowel qua volume als kwaliteit. Onder hun klanten bevinden zich zeer grote internationale klanten.

bandzagen2

Wespa produceert en levert u:

  • IPC (Individual Performance Cutting)

IPC is een benadering van de klant en zaagproces, waarbij een bandzaag speciaal wordt geconfigureerd op het te zagen materiaal en de zaagmachine. Wespa benut hier haar meer dan 60-jarige ervaring van ontwikkeling en productie van bandzagen. Door deze benaderding neemt de prestatie van het zaagproces enorm toe en worden zaagkosten verminderd.

  • Value Added Cutting

(meerwaarde die zichzelf uitbetaalt)
Wespa is zich ervan bewust dat hun zagen onderdeel zijn van de “added value chain” van hun klanten. Bij Value Added Cutting heeft Wespa een model ontwikkeld, waarbij de klant samen met de mensen van Wespa zijn zaagblad kan kiezen in de driehoek Prijs – Service – Prestatie

Uw zagen werken nog beter met de smeerstoffen van Fuchs.

Voor meer informatie zie www.veralu.nl/bandzaag-advies

Voor vragen of bestellingen mail direct naar verkoop@veralu.nl