bandzagen1

Veralu levert bandzagen van Wespa voor iedere toepassing in zowel bi-metaal als hardmetaal. Samen met Wespa is Veralu geïnteresseerd in een lange relatie, waarbij het succes van hun klanten centraal staat.

De banden van Wespa zijn van zeer hoge kwaliteit en garanderen een lange levensduur. Door onze jarenlange ervaring zijn wij tevens in staat om u van een degelijk advies te voorzien.

Wespa maakt al ruim 60 jaar bandzagen in het Duitse Melsungen bij Spangenberg. Tegenwoordig behoren ze wereldwijd tot de top, zowel qua volume als kwaliteit. Wespa is onderdeel van het Amerikaans/Duitse Simonds Wespa concern. Onder hun klanten bevinden zich zeer grote internationale klanten.

bandzagen2

Wespa bevordert:

  • IPC (Individual Performance Cutting)

IPC is een benadering van de klant en zaagproces, waarbij een bandzaag speciaal wordt geconfigureerd op het te zagen materiaal en de zaagmachine. Wespa benut hier haar meer dan 60-jarige ervaring van ontwikkeling en productie van bandzagen. Door deze benaderding neemt de prestatie van het zaagproces enorm toe en worden zaagkosten verminderd.

  • Value Added Cutting

(meerwaarde die zichzelf uitbetaalt)
Wespa is zich ervan bewust dat hun zagen onderdeel zijn van de “added value chain” van hun klanten. Bij Value Added Cutting heeft Wespa een model ontwikkeld, waarbij de klant samen met de mensen van Wespa zijn zaagblad kan kiezen in de driehoek Prijs – Service – Prestatie

Voor meer informatie zie www.wespa-simonds.de