bandzagen1

Veralu is dé specialist met het verminderen van de kosten per zaagsnede.

Dit doet zij door een gedegen analyse van uw zaagproces in combinatie met de bandzagen van Wespa. Wij leveren bandzagen voor iedere toepassing in zowel bi-metaal als hardmetaal. Veralu is geïnteresseerd in een lange relatie, waarbij het succes van de klanten centraal staat. U kunt van ons dan ook de beste kwaliteit, service en op uw situatie toegesneden advies verwachten.

De banden van Wespa zijn van zeer hoge kwaliteit en garanderen een lange levensduur. Door onze jarenlange ervaring zijn wij tevens in staat om u van een degelijk advies te voorzien.

Wespa maakt al ruim 60 jaar bandzagen in het Duitse Melsungen bij Spangenberg. Tegenwoordig behoren ze wereldwijd tot de top, zowel qua volume als kwaliteit. Wespa is onderdeel van het Amerikaans/Duitse Simonds Wespa concern. Onder hun klanten bevinden zich zeer grote internationale klanten.

bandzagen2

Wespa produceert en levert volgens:

  • IPC (Individual Performance Cutting)

IPC is een benadering van de klant en zaagproces, waarbij een bandzaag speciaal wordt geconfigureerd op het te zagen materiaal en de zaagmachine. Wespa benut hier haar meer dan 60-jarige ervaring van ontwikkeling en productie van bandzagen. Door deze benaderding neemt de prestatie van het zaagproces enorm toe en worden zaagkosten verminderd.

  • Value Added Cutting

(meerwaarde die zichzelf uitbetaalt)
Wespa is zich ervan bewust dat hun zagen onderdeel zijn van de “added value chain” van hun klanten. Bij Value Added Cutting heeft Wespa een model ontwikkeld, waarbij de klant samen met de mensen van Wespa zijn zaagblad kan kiezen in de driehoek Prijs – Service – Prestatie

Voor meer informatie zie www.veralu.nl/bandzaag-advies

Voor vragen of bestellingen mail direct naar verkoop@veralu.nl